Beoordelingen van Rascasse Amsterdam

Recente recensies van Rascasse Amsterdam

5 sterren na 62 reviews

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De 4e keer dat we hier hebben besteld en zoals altijd verrukkelijk!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeelijke paella! En mijn favoriet: de chipirones :)

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, en wat een heerlijk eten!

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I'm usually happy in overall with my previous orders at Rascasse. Unfortunately this time I did felt a difference more specifically with the Chipirones fritos. They weren't crispy as before they did not taste fresh. Also the delivery time was 1 hour, it would be nice to receive a notification when the delivery is taking more than 30 minutes, or a useful online tracker or something. Thank you and I hope you take into account the advice as I really like the restaurant generally

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Paella is ook superlekker. Gisteren een vis schotel gehaald en lekker gesmuld. TOP

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben zondag voor het eerst bij jullie besteld. De paella was heerlijk. We gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord perfect! Eten werd warm bezorgd en erg vlot, je kon proeven dat het vers was en zelfs de geur voordat we de verpakking openden beloofde veel goeds en dat was ook na het eten waargemaakt, zeer zeker een herhaling waard, mijn complimenten!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! 2 persoons visschotel besteld en paella, best veel maar echt overheerlijk

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld en hun vis is altijd vers en goed bereid! Echt een aanraden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

eten was er altijd top maar kunstje was hoe krijg ik thuis op 3 km afstand een heerlijke RASCASSE maaltijd Gewoon bellen en geen probleem het in 1054 EV ( warm ) te bestellen . Heb vrienden en familie fotos geappt THUIS UIT SPANJE HEERLIJK

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vissoep en kroketten laten bezorgen. Bestelling wordt snel en goed bezorgd.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige gerechten superlekker, andere van iets mindere kwaliteit.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijke paella, groenten en brood Aanrader!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Evenals alle voorgaande keren was het heerlijk en overvloedig.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig zoals altijd!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gerechten, veel keus! Goede porties. Alles netjes ingepakt en klaar om thuis lekkere te eten . Goede aardige service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en porties waren ruim

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering op tijd, aardige bezorger, eten goed verpakt, heerlijk vers echt een aanrader. Heerlijke paella en een visschotel met diverse gebakken vis, vis netjes op een schaal en paella in een bakje kon je zo op tafel neerzetten. Was voor ons de 2e keer maar gaan we zeker nogmaals doen.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit keer hadden we 2 tapas en paella gehaald en ook deze keer verrukkelijk. En wat een hoeveelheid vis in de paella! We zijn hier nog lang niet klaar.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was in order, vis was heerlijk :). Dankjewel

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ongelofelijk lekker gegeten! Thuisbezorgd was alle tapas warm, patatas bravas waren knapperig en de calaramaris ringen waren heerlijk (in tegenstelling tot die ringen die je niet door kan bijten bij andere tenten). Bezorging liet wel even op zich wachten, maar we komen hier zeker terug. Bedankt!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en reclame voor jullie gemaakt! Dank!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke visschotel, erg lekkere paella echt een aanrader om te bestellen of te gaan eten.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ongekend lekker! Tot gauw!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld op een zaterdagavond via de eigen website en desondanks een snelle en vriendelijke bezorging. Het eten was allemaal goed warm, erg smaakvol en de porties heel ruim. Super!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de visschotel voor 2 personen. super vers, super lekker en super veel. Met ruim voldoende heerlijke sausjes. Echt een enorme aanrader! We komen snel weer bij jullie terug! Stay safe!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spinazieschotel was het lekkerste. We vonden geen garnalen in de kroketten.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse vis en goede porties. Erg vriendelijke mensen en perfect eten voor een avondje tapas!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weinig saus en hoewel aan de telefoon mij verteld werd dat er rekening zou worden gehouden met wensen (baby inktvis in visschotel zou mogelijk zijn), werd dit helemaal niet gedaan. Ondanks de notitie die ik hierover had toegevoegd.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam ca.25 min later dan besteld, eten was lekker

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden diverse hapjes besteld en het was allemaal heerlijk en ook nog eens een forse hoeveelheid. Absoluut voor herhaling vatbaar!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Paella, croquetas de bacalhau en squid rings waren erg lekker. Ook speciale bezorging omdat we buiten de area vallen was erg aardig! Zeer aan te bevelen!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. En assortiment smaakt naar meer en vaker.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious!!!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, wordt vers voor je neus klaargemaakt. Zeker aan te raden.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, gaan we zeker vaker doen

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en top bezorging!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom gesmuld van de heerlijke tapas van Rascasse. Echt een aanrader !

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goed verzorgd

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten en snelle bezorging

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas, alles warm bij aankomst, precies op de gevraagde tijd, alle complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Superservice; vriendelijke mensen, kwalitatief goed en heerlijk eten.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging op tijd, warme gerechten ook echt warm.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was te laat maar ze hebben dit keurig opgelost. De calamari en de aardappeltjes zijn echt heerlijk!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, goed gevulde paella, lekkere vis en pulpo. Alles was goed en milieuvriendelijk verpakt en werd goed warm en op tijd bezorgd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice food and good portions for reasonable price. Quick delivery too.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is fantastisch. Het werd goed verpakt en goed warm bezorgd. Kortom een aanrader

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling geplaatst om af te halen, maar bij aankomst was de order niet bekend, dus alsnog wachten terwijl bestelling werd gemaakt. Tapa’s worden leuk gepresenteerd, maar lijken in niets op de Spaanse versies; chiporones fritos zijn meer deeg dan vis, kroketjes waren slap en smaken naar meel en pepers waren bitter en veel te zout. Gebakken tong en roerbak groenten waren goed. Hopelijk snel verbeteringen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 and a half hours late Mediocre spanish,not authentic,bland flavor